Меню
  • Головна
  • Звязок з адміном
  • Форум


  • Година


    Користувачі
    Зареєстровано на сайті: 128
    Нових сьогодні: 0
    Нових вчора: 0
    Нових за неділю: 0
    Нових за місяць: 0


    З них:

    Новачків: 127
    Провірених: 0
    Модераторів: 0
    Адміністраторів: 1

    З них:

    Пацанів 105
    Дівчат 23




    Година


    Реклама





    ..:: Головна | Форум | Зв'язок з адміністрацією::..


    Інформація
    Головна » Архів новин
    | Розкриті всі таємниці користувачів Youtube
    Додав :Taras | В категорію :


    Суд зобов'язав компанію Google надати комунікаційній компанії Viacom інформацію про всіх користувачів, що дивилися відеоролики на Youtube, повідомляє ВВС 4 липня. Viacom, якою належить музичний канал MTV і кінокомпанія Paramount Pictures, стверджує, що Youtube порушує її авторські права.

    У своєму позові Viacom заявила, що на відеопорталі було знайдено близько 160 тисяч незаконно розміщених кліпів, права на яких належать компанії. Дані кліпи в цілому були проглянуті більше півтора мільярдів разів. Viacom зажадала з Google компенсацію у розмірі 1 мільярда доларів.

    Відповідно до рішення суду, Viacom повинна отримати архів об'ємом в 12 терабайт, який містить логіни всіх користувачів Youtube, IP-адреса їх комп'ютерів і параметри кліпів, які вони дивилися. Юристи компанії також зажадали надати коди порталу Youtube, проте суд від ... Читати далі »



    Рейтинг:5.0


    | Користувачам ПК загрожує новий вірус
    Додав :Taras | В категорію :


    Компанія "Доктор Веб" повідомила про появу нового трояна, який шифрує призначені для користувача файли і вимагає гроші за дешифрування.

    У класифікації "Доктор Веб" троянська програма одержала назву Trojan.Encoder.19. Інфікувавши систему, троян залишає текстовий файл crypted.txt з вимогою заплатити 10 доларів за програму розшифровуння.Аналітики компанії "Доктор Веб" розробили утиліту дешифрування і пропонують всім користувачам безкоштовно викачати її і пролікувати комп'ютери. В результаті дії утиліти всі файли на диску С: будуть розшифровані.




    Рейтинг:0.0


    | Смартфон з Google Android з'явиться у вересні
    Додав :Taras | В категорію :


    Смартфон HTC, що працює під управлінням мобільної операційної системи Google Android, з'явиться у вересні поточного року.

    Смартфон HTC з'явиться у вересні поточного року
    За даними з неофіційних джерел, починаючи з 17 вересня, апарат буде доступний для попереднього замовлення клієнтам оператора T-mobile.

    Кодова назва смартфона - G1. Передбачається, що після появи у продажу він стане відомий як HTC Dream. З дворічним контрактом оператора смартфон коштуватиме 150 доларів, без контракту - 399 доларів.

    HTC Dream призначений для роботи в мережах третього покоління, діагональ його сенсорного екрану рівна 3,5 дюймів. Крім того, смартфон буде осн ... Читати далі »



    Рейтинг:0.0



    | Google розповів про віруси
    Додав :Taras | В категорію :


    До кінця липня кількість листів, що містять віруси, шкідливі програми, а також посилання на них, виросла в порівнянні із звичайним у декілька разів.

    Google розповів про віруси в листах
    Про це йдеться в блозі Google для корпоративних клієнтів, де опублікований короткий аналіз поштового трафіку за минулий місяць.

    Судячи з наданим пошукачем графіку, впродовж 2008 року щоденна кількість "шкідливих" листів, адресованих клієнтам Google, рідко перевищувала два мільйони. 24 липня цей показник виріс до майже 10 мільйонів листів. З цими листами поширювалося посилання на вистежування посилки, нібито відправленої через службу UPS. На підробленому сайті користувачам пропо ... Читати далі »



    Рейтинг:0.0



    | Windows Vista масово замінюють на XP
    Додав :Taras | В категорію :


    Операційну систему Windows Vista на кожному третьому офісному комп'ютері замінюють на Windows XP.

    Корпоративні користувачі масово відмовляються від Windows Vista
    Про це повідомляє InfoWorld з посиланням на результати власного дослідження.

    Всього дослідження охопило більше трьох тисяч комп'ютерів, розташованих по всьому світу. На 35 відсотках з них операційна система Windows Vista була замінена на Windows XP.

    Не дивлячись на те, що офіційно продажі Windows XP припинилися 30 червня, прогалина в системі ліцензування Microsoft дозволяє легально провести даунгрейд операційної системи з Windows Vista Business і Vista Ultimate до Windows XP Profession ... Читати далі »



    Рейтинг:3.0


    | Комп’ютерні ігри визнали мистецтвом
    Додав :Taras | В категорію :


    Розробку комп'ютерних ігор в Німеччині офіційно визнали мистецтвом.

    Цьому рішенню передували довгі і вкрай бурхливі дебати. Але тепер розробники комп’ютерних ігор мають усі підстави для того, аби підняти келих шампанського. Їхню діяльність у Німеччині офіційно визнано мистецтвом.

    У Німеччині високо оцінили комп'ютерні ігри: WarCraft або Stalker, Call of Duty чи Monkey Island – у Німеччині комп’ютерні ігри тепер вважаються мистецьким надбанням, і їхні розробники віднині входять до складу Німецької ради з питань культури. Комп’ютерні ігри – це не тільки економічна галузь, що динамічно розвивається, для митців найрізноманітніших жанрів вона ... Читати далі »



    Рейтинг:0.0



    | Microsoft завела блог Windows 7
    Додав :Taras | В категорію :

    Корпорація Microsoft 14 серпня відкрила блог Engineering Windows 7, присвячений розробці операційній системі Windows 7, яка, як очікується, повинна змінити Windows Vista в 2010 році.

    У блозі інженери Microsoft Джон Деваан і Стівен Синофськи, разом з командою розробників, регулярно публікуватимуть дані про Windows 7. За допомогою Engineering Windows 7 корпорація Microsoft розраховує вступити в діалог з тими, хто зацікавлений в отриманні додаткової інформації про операційну систему.блог

    Також в блозі повідомляється, що в цьому року Microsoft обнародуватиме докладну технічну інформацію про Windows 7 на двох конференціях, які пройдуть восени. Перша з них - Professional Developers Conference - відкриється 27 ... Читати далі »



    Рейтинг:0.0



    | Соціальну мережу «Вконтакте» закриють за хитрощі
    Додав :Taras | В категорію :


    Російській соціальній мережі «Вконтакте» може бути пред'явлене звинувачення в плагіаті. Приблизно місяць тому американський Facebook переклав свій сайт російською мовою. Тепер він доступний на 19 мовах, планується переклад ще на 54. Судові позови проти сайтів, які, на думку компанії, є клонами її сторінки, стали частиною стратегії виходу Facebook на глобальний ринок.

    У лютому компанія Facebook почала кампанію по виходу на світовий ринок. У багатьох країнах їй довелося зіткнутися з вже існуючими мережами, що використовують принцип Facebook. Клони американського сайту пропонують ті ж можливості: дозволяють додавати друзів, викладати фотографії і створювати групи.

    Специфіка соціальних мереж полягає в тому, що для користувача вирішальним чинником при виборі сайту, яким він користуватиметься, є кількість друзів, вже зареєстрованих ... Читати далі »



    Рейтинг:5.0


    | Microsoft розробляє принципово нову операційну систему
    Додав :Taras | В категорію :

    Microsoft

    Нова ОС Midori не входитиме в сімейство Windows, а в її основі будуть технології, яких не було на момент проектування Windows.

     Midori буде інтернет-орієнтованою операційною системою, яка зробить програми незалежними від "заліза", оскільки буде заточена під роботу з видаленими додатками, повідомляє РС World. Передбачається, що такий підхід позбавить користувачів від проблем сумісності програм і операційної системи.

    Побудована Midori буде на базі операційної системи Singularity, в її основі лежатиме асинхронна архітектура і технологія віртуалізації Microsoft HYPER-V.

    Опера ... Читати далі »



    Рейтинг:1.0



    | Google: особистого життя не існує
    Додав :Taras | В категорію :

    Інтернеті

    Представники Google стверджують, що завдяки розвитку технологій, зокрема, супутникової фотографії, поняття повної конфіденційності особистого життя не існує.

    Представники Google стверджують, що завдяки розвитку технологій поняття повної конфіденційності особистого життя не існує
    Спираючись на це твердження, юристи пошукача подали клопотання до окружного суду про визнання необгрунтованим позову Аарона і Кристини Борін ... Читати далі »



    Рейтинг:0.0


    1 2 3 4 5 6 »
    Реклама


    Авторизація
    Прівет, Гість!
    null


    Календар новин
    «  Березень 2024  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
        123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    25262728293031


    Погода


    Статистика

    Онлайн вього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів 0
    Корситувачі які були на сайті сьогодні:



    Курс валют


    Друзі сайту



    Copyright all-all.org.ua © 2009
    design adminn .:: Безкоштовний хостинг uCoz ::.