Меню
  • Головна
  • Звязок з адміном
  • Форум


  • Година


    Користувачі
    Зареєстровано на сайті: 128
    Нових сьогодні: 0
    Нових вчора: 0
    Нових за неділю: 0
    Нових за місяць: 0


    З них:

    Новачків: 127
    Провірених: 0
    Модераторів: 0
    Адміністраторів: 1

    З них:

    Пацанів 105
    Дівчат 23




    Година


    Реклама





    ..:: Головна | Форум | Зв'язок з адміністрацією::..


    Інформація
    Головна » Архів новин
    | В Австралії померла найстаріша блогерша
    Додав :Taras | В категорію :


    .

    Найстаріша в світі блогерша Олів Рілі померла 12 липня в одному з австралійських будинків пристарілих.


    108-річна Рілі знаходилася в будинку протягом тижня. Весь цей час вона продовжувала писати блог.

    Олів Рілі вела інтернет-щоденник з 2007 року. За цей час вона встигла зробити більше 70 записів, які були присвячені подіям XX століття та її спогадам. Завести блог їй запропонував режисер документального фільму, який також був заснований на спогадах Олів Рілі.





    Рейтинг:0.0


    | Австралійці розігнали Інтернет до 640 Гб/сек
    Додав :Taras | В категорію :

    Австралійські вчені розробили чіп, здатний збільшити швидкість доступу в Інтернет до 640 Гігабіт на секунду.


    Про це повідомляє ZDNet з посиланням на доповідь директора Centre for Ultra-high bandwidth Devices for Optical Systems при університеті Сіднея Бена Егглетона (Ben Eggleton).
    Це еквівалентно отриманню даних з 17 DVD за одну секунду.

    В даний час устаткування з електронних компонентів, на яке поступає інформація з високошвидкісних мереж, помітно знижує швидкість отримання даних користувачем. Розробка австралійських вчених дозволить позбутися цієї п ... Читати далі »



    Рейтинг:0.0


    | Yahoo! вчергове відмовила Microsoft
    Додав :Taras | В категорію :



    Yahoo! відхилила нову пропозицію про купівлю, яка поступила від Microsoft і мільярдера Карла Ікана.

    Yahoo! не хоче мати нічого спільного з Microsoft

    Про це повідомляється в пресс-релизі Yahoo!.
    "Цей дивний і безпринципний альянс Microsoft і Карла Ікана переслідує все що завгодно, окрім інтересів акціонерів Yahoo!", - заявив голова ради директорів Інтернет-компанії Рой Босток.

    Microsoft й Ікан звернулися до керівництва Yahoo! у п'ятницю увечері. Їх пропозиція полягала у тому, що Microsoft викупить пошуковий бізнес Yahoo!, а решту Інтернет-компанії буде реструктуровано. На ухвалення рішення Yahoo! дали менше доби. Як наголошуєт ... Читати далі »



    Рейтинг:0.0


    | Apple випустив нову версію iPhone - G3
    Додав :Taras | В категорію :


    В iPhone 3G істотно поліпшена якість передачі голосу, з'явилася можливість розмовляти, одночасно користуючись 3G і інтернетом, поліпшена графіка ігор 3D. Робота устрою у мережах третього покоління подвоює тривалість акумулятора без підзарядки до 10 годин.

    На думку американських аналітиків, телефон від Apple - це вже більше, ніж просто телефон: обсяг продажів цієї новинки стане для ринку індикатором купівельної активності вже глобального ринку, і готовності вкладати гроші у модні технічні нововведення. З початку виходу сенсорного смартфону на ринок у липні 2007 року компанія Apple продала 6 млн. екземплярів, розраховуючи, що до кінця нинішнього року обсяг продажів сягне 10 млн.




    Рейтинг:0.0


    | Microsoft і Yahoo! знову сядуть за стіл переговорів
    Додав :Taras | В категорію :



    Корпорація Microsoft може зробити повторну пропозицію про покупку Інтернет-компанії Yahoo!

    Про це повідомляє Bloomberg з посиланням на лист мільярдера і співвласника Yahoo! Карла Ікана. У своєму листі Ікан підкреслює, що минулого тижня неодноразово і довго спілкувався з виконавчим директором Microsoft Стівом Балмером, обговорюючи перспективи галузі інтернет-пошуку в цілому і варіанти співпраці Yahoo! і Microsoft. 

    У результаті Балмер сказав, що допускає можливість повернення за стіл переговорів щодо покупки пошукача Yahoo!, за умови заміни ради директорів інтернет-компанії.

    Нагадаємо, що на початку цього року корпорація Microsoft запропонувала за пошукача Yahoo! понад 40 мільярдів доларів. Проте керівництво інтернет-компанії, на чолі з її директоро ... Читати далі »



    Рейтинг:0.0



    | Відтепер Mac OS X можна встановлювати і на ПК
    Додав :Taras | В категорію :


    Команда розробників EFiX оголосила про початок продажів однойменного пристрою, який дозволяє встановлювати Mac OS Х на будь-який персональний комп'ютер.

    Про це повідомляє Engadget.
    EFiX підключається до порту USB і емулює середовище Mac на ПК. Після цього на останній можна встановити операційну систему Mac OS X Leopard або Leopard Server з оригінального DVD Apple.

    Встановлена таким чином операційна система є повністю функціональною і може використовуватися як основна операційна система комп'ютера. Крім того, для встановленої за допомогою EFiX Mac OS Х можна одержувати офіційні оновлення від Apple.

    Всього на сайті виробника представлено три варіанти пристрою EFiX: USB V1 / V2, USB Deluxe і USB Ultimate. Між собою вони розрізняються наявністю вбудованої музичної карти і модуля Bluetooth ... Читати далі »



    Рейтинг:0.0


    | Телевізор на сонячних батареях
    Додав :Taras | В категорію :



    На саміті "великої вісімки" компанія Sharp анонсувала екологічний 26-дюймовий РК-телевізор.

    Телевізор немає дроту для підключення до розетки, оскільки джерелом його живлення є сонячна батарея з діагоналлю 26 дюймів, повідомляється в прес-релізі Sharp.

    Енергоспоживання телевізора в три рази нижче, ніж у аналогічних моделей з електронно-променевою трубкою, і в два рази нижче, ніж у РК-панелей. Контрастність його матриці складає 100000:1, товщина корпусу - 2 сантиметри.

    Вартість новинки, а також дату появи екологічного телевізора у продажу, представники Sharp не повідомили, лише підкресливши, що її потенційними покупцями є 1,6 мільярда людей, чиї будинки не підключені до електромережі.

    Раніше британська компанія Roberts представила цифровий радіоприймач SOLARDAB, джерело ... Читати далі »



    Рейтинг:0.0


    | Microsoft не хоче платити штраф
    Додав :Taras | В категорію :



    Корпорація Microsoft просить Євросоюз анулювати штраф розміром 1,35 млрд. доларів, який наклали на неї за невиконання умов антимонопольного розпорядження 2004 року.


    Microsoft вважає штраф надто великим і непропорційним і заявляє, що Єврокомісія зробили багато помилок під час розрахунку розміру штрафу. Крім того, за словами представників корпорації, оцінки робилися на основі документів, отриманих під час розслідування, які європейський суд пізніше назвав незаконними.

    Представники Єврокомісії заявляють, що їхнє рішення є юридично обґрунтованим.

    У 2004 році Єврокомісія виявила, що компанія бере з конкурентів занадто високу плату за доступ до документації ... Читати далі »



    Рейтинг:0.0



    | Pioneer створила оптичний диск ємкістю в 400 гігабайт
    Додав :Taras | В категорію :



    Корпорація Pioneer представила прототип диска ємкістю в 400 гігабайт, що складається з шістнадцяти шарів по 25 гігабайт кожен. Про це повідомляється в прес-релізі на сайті корпорації.

    В даний час прототип призначений лише для читання, проте в майбутньому технологія застосовна і до записуваних дисків. Розробники обіцяють, що сверх'емкие диски можна зробити сумісними з існуючими приводами Blu-ray.

    Основною складністю в розробці багатошарових дисків є здобуття високоякісного сигналу з кожного шару. Представники Pioneer стверджують, що їм удалося вирішити цю проблему, змінивши структуру диска.

    Ємкість нової розробки перевищує ємкість двошарових дисків Blu-ray, що знаходяться у продажу, ємкістю 50 гігабайт у вісім разів. У корпорації відзначають, що  використання більш ємких дисків дозволить заощадити ... Читати далі »



    Рейтинг:0.0


    | Випущений 50-мегапіксельний фотоапарат
    Додав :Taras | В категорію :



    Компанія Hasselblad анонсувала 50-мегапіксельную фотокамеру H3dii-50, що робить один трехсотмегабайтний знімок в секунду, пише Engadget. Камера оснащена тридюймовим дисплеєм.

    Матриця фотоапарата вироблена Kodak, її розмір складає 36 на 48 міліметрів, що в два рази більше фізичного розміру найбільших матриць "зеркалок". Світлочутливість камери складає від ISO 50 до ISO 400.

    Фотоапарат поступить в продаж в жовтні 2008 року і коштуватиме не менше 37 тисяч доларів. Саме стільки стоїть попередня, 39-мегапіксельная модель H3dii-39.

    50-мегапіксельная матриця H3dii-50 - не межа. У 2006 році компанія DALSA розробила 111-мегапіксельную матрицю, а компанія Seitz випустила цифрову камеру, здатну знімати в дозволі 160 мегапікселей.




    Рейтинг:0.0


    « 1 2 3 4 5 6 »
    Реклама


    Авторизація
    Прівет, Гість!
    null


    Календар новин
    «  Квітень 2024  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930


    Погода


    Статистика

    Онлайн вього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів 0
    Корситувачі які були на сайті сьогодні:



    Курс валют


    Друзі сайту



    Copyright all-all.org.ua © 2009
    design adminn .:: Безкоштовний хостинг uCoz ::.