Меню
  • Головна
  • Звязок з адміном
  • Форум


  • Година


    Користувачі
    Зареєстровано на сайті: 128
    Нових сьогодні: 0
    Нових вчора: 0
    Нових за неділю: 0
    Нових за місяць: 0


    З них:

    Новачків: 127
    Провірених: 0
    Модераторів: 0
    Адміністраторів: 1

    З них:

    Пацанів 105
    Дівчат 23




    Година


    Реклама





    ..:: Головна | Форум | Зв'язок з адміністрацією::..


    Інформація
    Головна » Архів новин
    | Grand Theft Auto IV попала в Книгу рекордів Гіннесу
    Додав :Taras | В категорію :



    Комісія, що спостерігала за стартом Grand Theft Auto IV, офіційно оголосила про те, що ця гра попала в Книгу рекордів Гіннесу. Як наголошується в офіційному прес-релізі, новий проект Rockstar Games в перший же день після початку продажів приніс видавцеві 310 мільйонів доларів. Це найбільша виручка, яку удалося зібрати розважальному продукту за перших 24 години після реліза.

    Окрім цього Grand Theft Auto IV встановила рекорд серед відеоігор по кількості реалізованих копій: за перших 24 години після початку продажів у всьому світі розійшлося 3,6 мільйона коробок з новим проектом Rockstar. Відзначимо, що раніше найуспішнішою грою була Halo 3 - за першу д ... Читати далі »



    Рейтинг:0.0


    | До 2012 року НАСА запустить суперкомп'ютер потужністю 10 петафлопс
    Додав :Taras | В категорію :



    Агентство США по аеронавтиці і дослідженню космічного простору Nаsа, корпорація Intel і компанія SGI оголосили про підписання угоди про співпрацю, метою якої є значне підвищення продуктивності і розширення можливостей суперкомп'ютера, що належить агентству.

    Згідно з положеннями угоди Space Act, NASA в тісній взаємодії з компаніями Intel і SGI планує наростити обчислювальну потужність системи NASA Advanced Supercomputing (NAS), встановленої в дослідницькому центрі Еймса в Моффет-філд (Каліфорнія).

    Центр Еймса, корпорація Intel і компанія SGI вестимуть спільні роботи над проектом, що отримав назву Pleiades («Плеяди»); в рамках цієї співпраці планується до 2009 року створити обчислювальну систему з піковою продуктивністю 1 Петафлопс (квадрілліон операцій з плаваючою комою в секунду), а до 2012 року – систему з піковою продукт ... Читати далі »



    Рейтинг:0.0


    | До 2012 року вільний інтернет припинить існування
    Додав :Taras | В категорію :

    В даний час всі крупні інтернет-провайдери в світі планомірний роблять інтернет схожим на телебачення: скоро обмежена свобода приведе до того, що користувачі платитимуть за можливість відвідувати обмежений пакет веб-сайтів, а якщо вони побажають зайти на сайт, не включений в пакет, їм доведеться за це платити.


    З інтернету зникнуть всі дрібні вебсайти і послуги. Яскраво ілюструють ситуацію наступні банери:


    < ... Читати далі »



    Рейтинг:0.0


    | Google починає будівництво підводного інтернет-канала Сша-Японія
    Додав :Taras | В категорію :


    Японські компанії NEC і Tyco International сьогодні завершують узгодження всіх технічних регламентів і приступають на початок будівництва нового підводного кабелю Unity, який повинен буде з'єднати США і Японію через Тихий океан. Основним замовником і спонсором проекту є компанія Google, проте окрім інтернет-гиганта в проекті приймають долі 5 телекомунікаційних  компаній (індійська Bhartiairtel, малайзійська Global Transit, японська KDDI, а також сінгапурські оператори Pacnet і Singtel).

    Вартість проекту складає 300 млн доларів. Спочатку кабель об'єднає в собі 5 потужних подвійних оптичних ліній, одна з яких буде використана для передачі даних, друга - для діагностики, обслуговування і моніторингу. У перспективі магістраль має бути розширена до 8 подвійних оптичних л ... Читати далі »



    Рейтинг:0.0


    | ICANN схвалила вирішення про реєстрацію доменів 1-го рівня
    Додав :Taras | В категорію :

     


    Сьогодні в рамках паризької сесії ICANN на голосуванні було винесено схвалення нової концепції доменних імен, яка передбачає можливість реєстрації власного домена 1-го рівня.

    У самій ICANN називають дане рішення історичним, оскільки воно здатне змінити глобальну мережу найкардинальнішим за останніх 25 років образом. Представники ICANN говорять, що дане рішення відкриває дорога сотням, а можливо і тисячам нових доменних зон.

    Основна концепція ідеї полягає в тому, що юридичні особи дістануть доступ до доменів першого рівня. Тобто замість звичних зон .com, .net, .ru і інших, компанії зможуть купити і зареєструвати абсолютно будь-яку доменну зону, наприклад .microsoft, .love, .moscow, .intel, .ibm і тому подібні рішення.


    У ICANN ... Читати далі »



    Рейтинг:0.0


    | У Internet Explorer 8 з'явиться фільтр зловмисного ПО
    Додав :Taras | В категорію :

                                                                             
    Корпорація Microsoft сьогодні анонсувала, що в браузере Internet Explorer 8 з'явиться ряд нових систем безпеки, у тому числі сканер, який боротиметься з "даунлоадерамі" і різними зразками зловмисного ПО.

    Випробуваний сканер буде в майбутній версії Internet Explorer 8 beta2, публічний вихід якої намічений на серпень 2008 року. Проте для того, щоб він працював користувачам буде необхідно використовувати останні версії операційних систем Windows Vista Service Pack 1 (Sp1) або Windows XP Sp3.

    Найближч ... Читати далі »



    Рейтинг:0.0


    | Китайського оператора China Mobile починає тестування технології 4g
    Додав :Taras | В категорію :



    Найбільший китайський оператор стільникового зв'язку планує почати внутрішнє тестування технологій зв'язку четвертого покоління. Такі дані наводить китайське ділове видання South China Morning Post із засланням на постачальників устаткування для China Mobile.

    У самій компанії говорять, що сподіваються запропонувати сервіси на базі технології 4g по всій території країни вже до 2010 року. А основним підрядчиком в постачанні устаткування стала гонконзька компанія ZTE Corporation.

    Від офіційних коментарів в China Mobile відмовляються, проте даниє про тестування 4g підтвердили і в американському офісі ZTE.

    South China Morning Post також відзначає, що China Mobile працює в співпраці з компаніями Vodafone Group і Verizon Wireless на ... Читати далі »



    Рейтинг:0.0


    | Користувачам "Вконтакте.ру" загрожує мережевий "черв'як"
    Додав :Taras | В категорію :




    Серед користувачів популярної соціальної мережі "Вконтакте.ру" поширюється небезпечний мережевий вірус - "черв'як", повідомляє РІА Новості із засланням на повідомлення компанії Dr.Web, опубліковане 16 травня.

    "Черв'як", визначуваний Dr.Web як Win32.HLLW.AntiDurov, розсилає з інфікованих машин іншим користувачам мережі "Вконтакте.ру" заслання на картинку у форматі jpeg, ведучу на ресурс зловмисника в  мережі інтернет (http://******.misecure.com/deti.jpg). Насправді сервер передає по цьому засланню виконуваний файл deti.scr, який і є безпосередньо мережевим вірусом.

    Після запуску на комп'ютері жертви, черв'як зберігає на диску саму картинку, яка і викликала цікавість необережного користувача, і запускає штатне застосування, використовуване в системі для перегляду файлів jpeg. Скопіювавши себе в теку на жорсткому дис ... Читати далі »



    Рейтинг:1.0


    | Microsoft випускатиме оновлення для Windows XP до 2014 року
    Додав :Taras | В категорію :

    Дистрибутив Windows XP. Фото с сайта Microsoft
    Китай опровергает сообщения об антимонопольном расследовании деятельности Microsoft
    Microsoft підтримуватиме Windows XP до 2014 року, повідомляє Informationweek із засланням на текст листа, який відправив старший віце-презідент Microsoft Біл Вегте (Bill Veghte) крупним замовникам корпорації.

    Вегте підкреслив, що Microsoft припинить випуск патчів, що усувають уразливості і що виправляють помилки в Windows XP, в квітні 2014 року. Таким чином, підтримка операційної системи Microsoft Windows XP закінчиться через 13 років після її появи.

    Основною причиною продовження терміну підтримки Windows XP називається те ... Читати далі »



    Рейтинг:0.0


    | Apple MacBook Air — найтонший ноутбук!
    Додав :Taras | В категорію :



    Як і передбачалося, на MacWorld 2008 компанія Apple представила нову лінійку портативних комп’ютерів MacBook Air. Серія буде співіснувати на ряді з MacBook і MacBook Pro.

    Товщина ноутбука коливається від 4 до 19 мм, що робить пристрій найтоншим на ринку (навіть менше Sony TZ). Розмір діагоналі LED екрана складає 13,3 дюймів. Однією з головних особливостей MacBook Air став спеціальний збільшений тачпад, що підтримує відразу кілька торкань, що допомагає значно спростити роботу з інтерфей ... Читати далі »



    Рейтинг:0.0



    « 1 2 3 4 5 6 »
    Реклама


    Авторизація
    Прівет, Гість!
    null


    Календар новин
    «  Квітень 2024  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930


    Погода


    Статистика

    Онлайн вього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів 0
    Корситувачі які були на сайті сьогодні:



    Курс валют


    Друзі сайту



    Copyright all-all.org.ua © 2009
    design adminn .:: Безкоштовний хостинг uCoz ::.