Меню
  • Головна
  • Звязок з адміном
  • Форум


  • Година


    Користувачі
    Зареєстровано на сайті: 128
    Нових сьогодні: 0
    Нових вчора: 0
    Нових за неділю: 0
    Нових за місяць: 0


    З них:

    Новачків: 127
    Провірених: 0
    Модераторів: 0
    Адміністраторів: 1

    З них:

    Пацанів 105
    Дівчат 23




    Година


    Реклама





    ..::Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS ::..


    Інформація
    ..:: Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Година · RSS ::..
    • Сторінка 1 з 1
    • 1
    Форум » Ігри » Cтрілялки » The Hell in Vietnam
    The Hell in Vietnam
    TarasДата: Пятниця, 22.08.2008, 14:48 | Сообщение # 1
    Admin
    Група: Заблоковані
    Повідомлення: 88
    За 50 Постів За створення сайту За хороше відвідування на форуме
    Статус: Offline

    Під час бойової підготовки в Рекондо, нас муштрували тож коли ми попалися на мушку, і шансів вижити не залишалося, ми повинні усміхнутися правді в очі нашому ворогу. Не що чекав такої поведінки ворог замешкається частку секунди ворог. Цей надзвичайно стислий період часу – як найтонша нитку між життям і смертю. Вона дозволяє нам звернутися до інших аргументів, які ми повні обойми. І ми можемо знищити сотні ворогів, залишаючи у себе трупи, мертві очі яких може розповісти історію несподіванки й усміхнених обличчях.
    Якщо казати про бойову могутність, то, безсумнівно, ми набагато перевершували нашого противника. В Україні на озброєнні була передова технологія, напалм, вертольоти, підтримка артилерійським вогнем, засоби зв'язку, доставка озброєнь. Як могли програти? Однак це сталося. Складно собі уявити армію, яка може перемогти ворога, який одночасно ніде та скрізь, який бореться у своїй землі, яка нам була ворожої, чужої слави і незрозумілою. Згодом ми освоїли деякі правила того світу, ми усвідомили саму суть бойових дій на умовах. Проте, здебільшого, це був боротьба за виживання.
    Хо Ші Мін, ватажок в'єтнамських комуністів, якось сказав: Можете знищити десять моїх людей, втративши лише одну свого, але однаково потерпіть поразка, а я одержу перемогу. На ранніх стадіях війни у В'єтнамі, ми ставилися до цих слів, як до маренні божевільного. Ближче до її кінцю, ми мусили визнати, що вони були правдою.
    У 1967 року, провівши якийсь час у школі з підготовки спецназу в На Транге, мене перевели на временною військову базу military base в Дон Дієні, як командир віддаленого развед. підрозділи з чотирьох (distant recon squad of four men). На той час ми всі відбували військову службу дуже довго. Ми обоє були відмінно натреновані щодо диверсійних, інформаційних і розвідувальних операцій. Ми обоє були повністю невидимі тим, хтось уже намагався бути невидимим. Ми обоє були готові встромити свої ікла в плоть ворога. Проте, зимове наступ армії Північного В'єтнаму «вибило» ці ікла.
    У 1968 року база, розташована на пагорбі неподалік Дон Диен, виявилася по дорозі маршу регулярного війська комуністів, яка готувалася завдати удару стародавньому, імператорського місту Хюе – головного міста провінції Бін Три Тьен.
    Аль Капоне якось сказав, які можна перемогти, якщо сказаним словами додати пістолет. Нас не вчили говорити розлогі промови. Що стосується зброї, її в нас повно...
    Особливості:
    - Станьте офіцером Сухопутних військ Армії навіть прийміть що у одному із кровопролитних конфліктів.
    - 8 надзвичайно насичених місій, які подарують вам безліч годин чудового проведення часу.
    - Деталізовані моделі озброєння армії США з 1968 року: автомат M16 A1, напівавтоматична гвинтівка M14, гранатомет M79 та інших.
    - Так само деталізовані і моделі озброєння армії В'єтнаму: автомат AK-47, автоматичний ППШ 41, гранатомет РПГ-7 та інших.
    - Різноманітне озброєння обох сторін конфлікту – патрульні човни PBR, вертольоти Huey і Ми-4, разведмашины БРДМ, і навіть літаки F-4 Фантом.
    Назва: The Hell in Vietnam
    Жанр: First-Person Shooters(FPS)
    платформа: PC
    Мова: En
    Рік виходу: 2008
    Cистемные вимоги : 1k Mhz, 128 Mb of video, 512 Mb RAM, 1,5 Gb HDD space
    Розмір: 363 mb
    http://letitbit.net/download/5291d1316495/The-Hell-in-Vietnam.7z.html

    Прикріплення: 7114620.jpg (53.1 Kb)


     
    Форум » Ігри » Cтрілялки » The Hell in Vietnam
    • Сторінка 1 з 1
    • 1
    Пошук:
    Реклама


    Авторизація
    Прівет, Гість!
    null


    Погода


    Статистика

    Корситувачі які були на сайті сьогодні:



    Курс валют


    Друзі сайту



    Copyright all-all.org.ua © 2009
    design adminn .:: Безкоштовний хостинг uCoz ::.