Меню
  • Головна
  • Звязок з адміном
  • Форум


  • Година


    Користувачі
    Зареєстровано на сайті: 128
    Нових сьогодні: 0
    Нових вчора: 0
    Нових за неділю: 0
    Нових за місяць: 0


    З них:

    Новачків: 127
    Провірених: 0
    Модераторів: 0
    Адміністраторів: 1

    З них:

    Пацанів 105
    Дівчат 23




    Година


    Реклама





    ..::Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS ::..


    Інформація
    ..:: Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Година · RSS ::..
    • Сторінка 1 з 1
    • 1
    Форум » Ігри » Cпортивні » NHL 08 [ENG]
    NHL 08 [ENG]
    TarasДата: Пятниця, 22.08.2008, 15:05 | Сообщение # 1
    Admin
    Група: Заблоковані
    Повідомлення: 88
    За 50 Постів За створення сайту За хороше відвідування на форуме
    Статус: Offline
    NHL 08 [ENG]
    Рік випуску: 2007
    Жанр: Sport
    Розробник: EA
    платформа: PC
    Системні вимоги: Intel Pentium 2.8 GHz, 512MB RAM, 128mb Graphics Card
    Тип видання: ліцензія
    Мова інтерфейсу: англійський (русифікатор)
    Опис:
    Черговий грі серії для фанатів приготовлено відразу кількох приємних сюрпризів! Крім десятків нових команд і найбільших льодових стадіонів світу, шанувальники отримають удосконалену систему управління і похорошевшую графіку. До того ж, NHL 08 одне з небагатьох ігор жанру, здатна похвалитися постійно малорозвинутим штучним інтелектом — матчі з участю віртуальних суперників всегданепредсказуемы й цікаві!
    * Ви повністю володієте грою! Управляти хокеїстами було ще зручніше та простіше. Щоб виконувати складний прийом, відібрати шайбу чи обвести захисника непотрібно ламати пальці — все вийде невимушено і легко!
    * Суперники пристосовуються до вашої тактиці! Залежно від вашого стилю гри, команда опонента змінює свою тактику. Приготуйтеся до захоплюючим матчам, результат якого вирішується під час останніх секундах!
    * Тренування — не даремна витрата часу! Те, що шліфувалось на тренуваннях, використовують у реальних матчах. Підготуйте команду як слід — в першості NHL часу для виправлення помилок не буде!
    * Нові «зірки»! На вибір представлено двадцять дев'ять команд AHL — це еліта хокею. Але як одне з них чемпіоном турніру, ви маєте сильно потрудитися. Грамотно керуєте діями спортсменів, навчитеся витрачати час на хокей як ніхто інший, выкладывайтесь попри всі 100 і тоді золотий кубок стане вашим!
    * Ворог не пройде! Звалите за свої плечі відповідальність за долю матчу — станьте воротарем. З допомогою спеціальної камери ви зможете подивитись найгостріші моменти гри його очима і докласти зусиль, щоб шайба не опинилася у воротах. Зберіться, від вас залежить результат змагань
    Усі, що ти хотів знаті про ігри
    Отже, ві тут. Це означає, що ві цікавитеся комп'ютерними іграми. Забудте. Ві не знайдете ті, що шукаєте. Ві знайдете багато понад інформації. За часту інформація, якої надають ігрові портали, мізерна, сиру й нецікава. Ми ж пропонуємо зовсім інший рівень підготовки матеріалу для тобі. Коментарі розробників, думка гравців, репортажі із виставок й ігрових студій. Усі, що касається ігрової індустрії й її продукції й багато понад. І усе задля вас.
    Безліч рецензій й оглядів на найпопулярніші проекти минулого й сучасності. Ревью ще невипущених ігор й нових ігрових технологій. Усі це наданими тобі зусиллями наших репортерів, котрі виконують своє заподіяння із любов'ю. Вони як й ти обожнюють комп'ютерні ігри. І завдяки ним ти можеш бути по всьому світу - в найгарячіших точках ігрової карти світу, не виходячи із свого будинку, залишаючись перед монітором свого улюбленого комп'ютера. Забудь про реальність! Вона не порівняється із іграми!
    Ігрова індустрія постійно змінюється й розвивається - нові ігри, ідеї й події. І щоб устежити по них - стеж за новинною стрічкою нашого сайту! Коли ж до кращих ігор, ми підготували невеликий список тихий ігор, котрі на форумі нашу думку заслуговують увагу. Читай, просвящайся й грай! Світ ігор не чекає!


     
    Форум » Ігри » Cпортивні » NHL 08 [ENG]
    • Сторінка 1 з 1
    • 1
    Пошук:
    Реклама


    Авторизація
    Прівет, Гість!
    null


    Погода


    Статистика

    Корситувачі які були на сайті сьогодні:



    Курс валют


    Друзі сайту



    Copyright all-all.org.ua © 2009
    design adminn .:: Безкоштовний хостинг uCoz ::.