Меню
  • Головна
  • Звязок з адміном
  • Форум


  • Година


    Користувачі
    Зареєстровано на сайті: 128
    Нових сьогодні: 0
    Нових вчора: 0
    Нових за неділю: 0
    Нових за місяць: 0


    З них:

    Новачків: 127
    Провірених: 0
    Модераторів: 0
    Адміністраторів: 1

    З них:

    Пацанів 105
    Дівчат 23




    Година


    Реклама





    ..:: Головна | Форум | Зв'язок з адміністрацією::..


    Інформація

    | Mozilla Firefox - 10 Червня 2008
    Додав :Taras| В категорію :

    Mozilla Firefox — без сумнівів кращий веб-навігатор всіх часів і народів. Це швидкий і надійний, легкий в роботі і добре захищений безкоштовний браузер. Простий і лаконічний, але в тей же час зручний, інтерфейс дозволяє освоїти програму за декілька хвилин. Легко імпортує ваші настройки і дані з інших браузерів. Одні з головних якостей цього браузера — гнучкість і розширюваність.

    Серед іншого:

    Зручна панель закладок, що дозволяє одним кліком перейти на улюблений сайт або дізнатися заголовки останніх новин. Знайдіть заголовок який вас зацікавив, і виберіть його, для переходу на потрібну сторінку.

    Панель закладок Mozilla Firefox

    Інтегрована пошукова панель за допомогою якої можна проводити пошук в різних пошукових системах. Просто виділіть мишкою текст і перетягніть його в пошукову панель. За замовчуванням в російській версії Firefox присутні Google, Yandex, Yandex Lingvo, Yahoo, Wikipedia, RU Filesearch, Price Ru. Кількість пошукових систем можна збільшити, встановивши необхідні плагини.

    Пошукові панелі Mozilla Firefox

    Вкладки — можливість переглядати і працювати з декількома сайтами одночасно в окремих вкладках одного вікна браузера. Ви можете швидко і легко, одним кліком, перейти між різними вкладками. Наприклад, при читанні якого-небудь матеріалу ви хочете перейти по посиланню без втрати оригінальної сторінки. У Firefox ви можете обійтися без засмічування вашого робочого столу новим вікном браузера, просто відкривши нову вкладку.

    Вкладки сайтів Mozilla Firefox

    Автоматичне оновлення — Firefox автоматично завантажує всі потрібні оновлення безпеки і програмного забезпечення. При цьому економитися ваш час і трафік (в більшості випадків розмір оновлень не більше декількох сотень кілобайт).

    Захист приватності — одним клацанням мишки ви можете видалити все особисті дані, зокрема історію проглядань сторінок, cookies, дані веб-форм, паролі.

    Безпечна навігація по Інтернету — Firefox зберігає вашу конфіденційність, захищає від вірусів, шпигунських програм і спливаючих вікон. Ви можете самостійно вказувати, з яких сайтів дозволяти відкриття спливаючих вікон, а з яких ні.

    Підтримка технології RSS. Можливість створення "живих" закладок.

    Розширюваність. Mozilla Firefox — браузер, що має найбільшу кількість доповнень (плагінів). Ви можете настроювати панелі інструментів, ставити додаткові модулі розширення і теми оформлення. За допомогою плагінів Mozilla Firefox перетворюється з маленького компактного браузера в чудовий багатофункціональний інструмент для подорожей по всесвітній мережі.








    Рейтинг:5.0


    Переглядів: 775 | Коментарі (1)| Дата: 25.04.2024

    Коментари и
    Реклама


    Авторизація
    Прівет, Гість!
    null


    Календар новин
    «  Червень 2008  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
          1
    2345678
    9101112131415
    16171819202122
    23242526272829
    30


    Погода


    Статистика

    Онлайн вього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів 0
    Корситувачі які були на сайті сьогодні:



    Курс валют


    Друзі сайту



    Copyright all-all.org.ua © 2009
    design adminn .:: Безкоштовний хостинг uCoz ::.