Меню
  • Головна
  • Звязок з адміном
  • Форум


  • Година


    Користувачі
    Зареєстровано на сайті: 128
    Нових сьогодні: 0
    Нових вчора: 0
    Нових за неділю: 0
    Нових за місяць: 0


    З них:

    Новачків: 127
    Провірених: 0
    Модераторів: 0
    Адміністраторів: 1

    З них:

    Пацанів 105
    Дівчат 23




    Година


    Реклама





    ..::Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS ::..


    Інформація
    ..:: Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Година · RSS ::..
    • Сторінка 1 з 1
    • 1
    Форум » Ігри » Cпортивні » UEFA Euro 2008
    UEFA Euro 2008
    TarasДата: Субота, 23.08.2008, 13:10 | Сообщение # 1
    Admin
    Група: Заблоковані
    Повідомлення: 88
    За 50 Постів За створення сайту За хороше відвідування на форуме
    Статус: Offline
    Опис. Інформація по грі: Компанія Electronic Arts Inc. представляє уболівальникам збірних і шанувальникам чемпіонату Європи єдину офіційну і ліцензований видеоигру майбутнього чемпіонату Європи – UEFA EURO 2008™.

    UEFA EURO 2008™ є віртуальне втілення футбольного світу із кращими гравцями планети, з швидшим і досконалим ядром гри від EA SPORTS™, з усіма командами, що у чемпіонаті Европы-2008, та всіма стадіонами, у яких проводитимуться матчі. Прийміть що у напруженої і захоплюючої боротьбі 50 збірних країн Європи на перемогу в офіційному чемпіонаті, що відбудеться Австрії та Швейцарії. Пройдіть зі своєю улюбленою командою відбірний етап і принесіть славу своєї країни, перемігши на завершення.

    У кодексі режимі «Капітан команди» користувачі зможуть грати за одного футболіста збірної, що становить їхню країну. Переміните вісім статусів свого гравця, щоб стати капітаном команди, і приведіть вашу збірну до перемоги в чемпіонаті Європи. Беріть Участь в «Битві народів», перемагайте і приносьте бали своєї країни. Грайтеся за найслабші команди, щоб отримати більше балів і поліпшити становище вашої країни у рейтингової таблиці. Спробуйте свої сили у напруженої боротьби із кращими з найкращих у режимі «Кубок на виліт EURO Online».

    UEFA EURO 2008 охоплює весь чемпіонат, починаючи з відбірного етапу і до фінальними матчами. У грі присутній ефект дощу, і бруду, який впливають на процес гри. Рейтинг гравців визначається якістю їхні ігри, а нову систему виконання пенальті змусить вас відчути усю напругу і важливість моменту. Випитайте радість від забитого голи, що дозволяє вашої команді потрапити до наступний коло змагання, з допомогою нової виборчої системи святкування забитого голи користувачем. Станьте капітаном збірної, грайтеся пліч-о-пліч із кращими гравцями і завоюйте кубок UEFA EURO 2008™.

    Особливості гри: Кубок UEFA EURO 2008 ™ — представляючи жодну з 52 країн, прийміть що у чемпіонаті Європи, що відбудеться Австрії та Швейцарії. Капітан команди – грайтеся за однієї з футболістів лише у команді зі своїми друзяками (близько трьох людина). Об'єднаєте зусилля, аби домогтися перемог для вашої команди, але будьте готові до внутрішньої боротьбі капітанську пов'язку. Ваш гравець повинен змінити вісім статусів, перш ніж стане капітаном команди. Створення футболіста – грайтеся з зірками футболу своїм гравцем. Помістіть своє ім'я на футболці, заробляйте бали, щоб поліпшити навички та репутацію. Битва народів — доможіться футбольного переваги своєї країни. Заробляйте бали собі своєї команди. Вважаєте, що наша країна найкраще грає у футбол? Так доведіть це! Кубок на вибуття EURO Online — прийміть що у чемпіонаті з участю 16 команд, переможете всіх суб'єктів та заробіть бали для своєї країни. Вдосконалена система пенальті – випробуйте напруга, що панує на полі під час виконання пенальті. Чи ви угамувати хвилювання і забити гол, що його потрібен вашої команді для виходу у фінал UEFA EURO 2008™? Святкування голи — забийте гол, та був отпразднуйте його, керуючи рухами гравця. Дощ і бруд — реалістична зміна погодних умов у ході чемпіонату. Калюжі і бруд, мають вплив на якість пасів і гру футболістів. Матчі вдома й у гостях – відповідно до яка у міжнародному футболі тенденцією будь-яка команда намагатиметься закінчити матч внічию при гру гостях. Справжні стадіони — змагання проходять на 8 офіційних стадіонах чемпіонату UEFA EURO 2008™. Тренери команд — тепер ви зможете стежити реакцією тренерів на гру їх підопічних. Ядро гри від EA SPORTS – нове ядро гри від EA SPORTS з поліпшеним ІІ воротаря, системою сутичок й удосконаленої обробкою м'яча. Історія відбірного туру — грайтеся у відбірному турі, починаючи матчі в ключові моменти зустрічі. Виконуйте командні і індивідуальні завдання. Рейтинги гравців — рейтинги футболістів змінюються постійно зростає і залежить від якості їхні ігри, відображуючи тим самим спади і підйоми, яких зазнає будь-який футболіст за сезон.


     
    Форум » Ігри » Cпортивні » UEFA Euro 2008
    • Сторінка 1 з 1
    • 1
    Пошук:
    Реклама


    Авторизація
    Прівет, Гість!
    null


    Погода


    Статистика

    Корситувачі які були на сайті сьогодні:



    Курс валют


    Друзі сайту



    Copyright all-all.org.ua © 2009
    design adminn .:: Безкоштовний хостинг uCoz ::.